Nieuwsbrief Cartouche 1 november 2020

HOME   |    CLUB    |    HOCKEY  |  SPONSORING   |  CONTACT    |    AGENDA

Geen zaalcompetitie, wel midwintercompetitie 

De KNHB heeft de afgelopen drie weken landelijk uitgebreid onderzoek gedaan bij vertegenwoordigers van kleine en grotere verenigingen hoe zij naar de zaalcompetitie kijken. 

Uit dat onderzoek noemen we hieronder de vier belangrijkste conclusies: 

  • Er is op dit moment geen reden om niet in de zaal te sporten. Er zijn geen overheidsrestricties die dit onmogelijk maken, alle andere zaalsporten zijn gewoon in de zalen actief. Daarbij is het overigens wel van belang dat de (gehuurde) zalen aan de ventilatie- en andere aanvullende coronaregels voldoen.
  • Er zijn veel verenigingen die graag in de zaal actief willen zijn met hun teams en ook veel sporters willen graag in de zaal hockeyen.
  • Er zijn ook veel verenigingen die vanwege allerlei aan corona gerelateerde redenen dit jaar niet in de zaal actief willen zijn. Een substantieel deel van deze verenigingen geeft aan graag (een deel van) de winter op het veld actief te willen zijn.
  • De KNHB is organisatorisch in staat om naast de zaalcompetities ook midwintercompetities aan te bieden aan verenigingen zodat er ook aanbod is voor verenigingen die er voor gekozen hebben geen zaalhockey te willen spelen dit seizoen.

 

De KNHB gaf dus de clubs de keuze: de zaal of als alternatief een midwintercompetitie. Afgelopen week bleek dat 61 van de 64 clubs in Zuid-Holland hadden besloten om zich in te schrijven voor de midwintercompetitie en niet voor de zaalcompetitie. Als Cartouche willen we absoluut graag de zaal in, maar uiteindelijk hebben we ook besloten om ons alleen in te schrijven voor de midwintercompetitie. Het is overigens onzeker of de midwintercompetitie doorgaat gezien de huidige coronamaatregelen.

 

In principe zetten we onze Dome nog op voor zaaltraining, evenementen (clinics) en onderlinge wedstrijden als Corona dit toelaat. Het besluit hierover zullen we later in de tijd nemen en zal onder andere afhangen van het Corona virus. 

 

Het Bestuur
Q&A's midwintercompetitie
Lees het laatste corona-nieuws
 

Zichtbaarheid Goed Fysio Trainers Academy verder vergroot

Met Goed Fysio als hoofdsponsor kan de Trainers Academy van Cartouche een volgende stap zetten in de opleiding en begeleiding van de trainers op Cartouche.

De zichtbaarheid van de Trainers Academy op de club is direct vergroot door de uitreiking van trainingsjacks van de sponsor aan trainers en coaches van de E&O-teams en leden van de Technische staf. 

 

Als club investeren we structureel in de opleiding van onze trainers, onder andere door het aanbieden van train-de-trainersessies en workshops via de technische staf en specifieke trainersopleidingen.

De sponsorbijdrage van Goed Fysio komt dan ook volledig ten goede aan de jeugdopleiding, in het bijzonder de trainers van Cartouche. Wij geloven namelijk dat wanneer we de kwaliteit van onze trainers kunnen verhogen, zij op hun beurt beter in staat zijn de individuele spelers en teams te begeleiden en zo steeds een stapje beter te maken.

 

Podcast De Lange Corner

Krijg jij ook maar geen genoeg van het mooie hockeyspelletje? Dan is hockeypodcast De Lange Corner, gemaakt door onze eigen Jasper Kokx, echt een must!

Naast het coachen van Dames 1 en MA1 en zijn inzet voor de jeugd in de Technische Staf, maakt Jasper Kokx samen met een vriend een podcast over hockey. Niet alleen de serieuze kanten van de sport, maar ook mooie verhalen eromheen. Met vaak leuke gasten zoals Eric Verboom, Coen van Bunge en Valentin Verga is De Lange Corner een genot voor elke hockeyliefhebber!

Luister naar De Lange Corner
 

Grote Clubactie

Wow, wat een start, er zijn al veel loten verkocht!

Wisten jullie dat al meer dan 100 Cartouche-kids loten hebben verkocht aan meer dan 475 lotenkopers? We staan nu op een opbrengst van ruim €3000,-! 

Afgelopen dagen zijn er ook 3 Superloten gekocht door

FFWD-IT en de dinsdag- en woensdagavondtrimmers. 

 

Een Superlot kost €150,- per stuk en hiervan gaat 80% direct naar Cartouche. Met een Superlot koop je 50 loten en heb je dus 50 lotnummers en 50x kans op mooie prijzen, waaronder de hoofdprijs van €100.000,-.

 

Misschien zijn er nog meer teams van Cartouche of bedrijven die superloten willen kopen. Dat zou natuurlijk geweldig zijn.  

Koop ook een Superlot

Nu het clubhuis weer gesloten is, is het nog belangrijker om zo veel mogelijk loten te verkopen. Dus laten we met zijn allen nog 2 weken ons best doen, want jouw inzet is goud waard.

 

Heb je 20 loten of meer verkocht dan ontvang je een 20-lotenwaardebon. Met deze waardebon krijg je flinke korting op leuke dagjes uit, gratis entreekaartjes en leuke aanbiedingen bij het uitzoeken van een nieuw sportoutfit. Je ontvangt de waardebon na 24 november wanneer de online verkoop is beëindigd.

 

Daarnaast doe je automatisch mee met de prijzen voor de beste verkopers zowel van de Grote Clubactie als vanuit Cartouche. De prijzen voor de beste verkopers van Cartouche zijn cadeaubonnen van Sport2000! Nog een reden om er nog even voor te gaan.

Koop direct een lot

Je kunt je boekje inleveren in de brievenbus van Cartouche

(bij de fietsenstalling zijde Damsigt). 

 

De uiterlijke inleverdatum is maandag 16 november.

 

Zorg goed voor jezelf en anderen. Houd 1,5 meter afstand of verkoop digitaal met onderstaande QR-code.

 

De Grote Clubactie-commissie

groteclubactie@hc-cartouche.nl 

 

Onze hoofdsponsor

 

Van Ruysdaellaan 3a, Leidschendam

Veurselaan 107, Voorburg
nieuwsbrief@hc-cartouche.nl
www.hc-cartouche.nl

Tips voor de volgende nieuwsbrief? Stuur een mail naar de Communicatie Commissie
Ik wil deze nieuwsbrieven niet meer ontvangen (Afmelden
)