Nieuwsbrief Cartouche 30 mei 2020

HOME   |    CLUB    |    HOCKEY  |  SPONSORING   |  CONTACT    |    AGENDA

Voorwoord

Beste Cartoucher,

Leuk om te zien dat er weer gehockeyd kan worden op Cartouche! Nu nog in aangepaste vorm, maar er komen steeds meer versoepelingen. Vanaf 1 juni mag de (Jongste) Jeugd t/m 18 jaar weer binnen 1,5 meter hockeyen.


In deze nieuwsbrief lees je over de ontwikkelingen van de vereniging maar ook over de sport zelf.

Veel leesplezier,


Dave Dommisse
Voorzitter Communicatiecommissie   

 

Algemene Leden Vergadering verplaatst  

Het bestuur heeft besloten de ALV te verplaatsen naar maandag 13 juli om 20.00 uur. Reden voor deze verplaatsing is dat we we de ALV graag met jullie op locatie zouden willen laten plaatsvinden in plaats van online.


Wij denken, gezien de informatie vanuit de overheid, dat hierop een goede kans is. Met deze extra tijd kunnen we ook zeker stellen dat we de laatste updates op de diverse regelingen vanuit de overheid en/of gemeente kunnen verwerken in de financiële verslaglegging.

 

Videomaker gezocht

We zijn op zoek naar iemand die het leuk vindt video’s te maken voor onze socialmediakanalen. Gewoon met je telefoon foto’s en filmpjes maken en editen tot een filmpje met een muziekje eronder.


Heb je nog niet veel ervaring? Geen probleem, wij kunnen je leren een video-editor te worden. Weet je al wel hoe het moet, nog beter en neem contact op.

 

Meer weten? Bel of app even met Dave Dommisse 06-14466922

 

Bekendmaking teamindeling seizoen '20/'21

Het is bijna zover, de nieuwe teamindelingen worden binnenkort bekendgemaakt. Momenteel werken de lijncoördinatoren van de Jongste Jeugd Commissie (JJC), Jeugd Commissie (JC) en de Technische Staf hard aan de teamindeling voor volgend seizoen.


We streven ernaar de teamindeling op zondag 14 juni te publiceren via de website. Houd de komende periode de website en de app dus goed in de gaten voor de meest actuele informatie rond dit onderwerp.

 

Vriendenloterij 9, 10 en 11 juni

"De club helpen als het even tegenzit, da’s heel normaal op Cartouche"

Ook Cartouche voelt de effecten van de slimme lockdown. De trainingen zijn mondjesmaat begonnen maar we missen de inkomsten van de bar die belangrijk zijn voor onze financiële huishouding. Niet leuk, maar wel de realiteit. Door mee te doen aan een loterij die we begin juni organiseren, maak je kans op een prijs én help je de club.

 

Een speler van Heren 1 of Dames 1 benadert je telefonisch of je een lot wil kopen. Doe jij ook mee?

 

Sponsor Cartouche met je online aankopen

Bestel jij ook veel online in deze coronatijden? En wist je dat je met jouw online aankopen onze club kan helpen? Met OnzeClubwinkel kun je je club sponsoren, zonder dat het ook maar iets kost. Je doet je online aankopen of boeking zoals je dat gewend bent, met als enig verschil: een percentage van het aankoopbedrag gaat naar jouw vereniging.

 

Nieuw Brix Skills-veldje op Cartouche

 

Is je training nog niet begonnen of wil je even pingelen? Op het nieuwe Brix Skills-veldje kun je lekker oefenen en omdat er verschillende kleuren en oefeningen zijn kunnen er meerdere kinderen oefenen.

 
Iedereen kent het draaiende speeltoestel op de zwarte rubberen tegels naast het clubhuis. Al heel veel kinderen zijn van dat draaiding afgestuiterd, en de rubberen tegels hebben hun langste tijd gehad. We wilden daarom al lange tijd de tegels vervangen en het speeltoestel weghalen. Maar dat kost geld. Het heeft even geduurd, maar met bijdragen van de Vriendenloterij (10.000 euro!), de opbrengst van de Grote Club Actie en een trouwe sponsor, Brix Makelaars, is het gelukt. 
 
Het veldje wordt nu compleet nieuw ingericht en de rubbertegels worden vervangen door een nieuwe ASM-mat. Cartouche krijgt als eerste club in Europa een veldje volgens het Athletic Skills Model. Het wordt een heel kleurrijk veldje, met vakken, lijnen, stippen en cirkels, vooral om te bewegen.
Goede hockeyers zijn in de eerste plaats goede atleten, die goed kunnen lopen, draaien, springen en vallen. 

Het veldje met alle lijnen en stippen is dan ook geen hockeyveldje (hoewel je er best een balletje op kunt slaan), maar een beweegveldje. Dus, eerst lekker leren bewegen en stuiteren op ons nieuwe Brix Skills-veldje, en dan pas leren hockeyen. 


Zodra de corona-maatregelen verder versoepeld zijn, wordt het veldje officieel geopend, mét een demonstratie door ASM-trainers!

 

Welke skills zien we binnenkort op Instagram? #BrixSkills

Mede mogelijk gemaakt door de clubprijs van de Vriendenloterij in augustus 2019 en sponsor Brix Makelaars 

 

#CartoucheVerenigt  

De pastavoorraad schenken aan de Voedselbank of de (oudere) jeugd wijzen op het belang van 1,5 meter afstand bij het chillen met elkaar: #CartoucheVerenigt in coronatijden.

 

Je gaat deze hashtag vaker zien want #CartoucheVerenigt staat voor alles op de club wat soms nog bijzonder lijkt, maar eigenlijk heel normaal is. Sportief en sociaal gedrag vertonen, rekening houden met het milieu en de omgeving van de club, een gezonde sportkantine en een vereniging waar iedereen welkom is en zichzelf kan zijn. Vanaf deze week voegen we daar de slogan 'da’s heel normaal bij Cartouche!' aan toe om te laten zien dat bijzondere dingen eigenlijk heel normaal zijn. 

 

Heb je ook een goed idee dat zo normaal is dat het Cartouche uniek maakt? Laat het ons weten!

 

Meer informatie over #CartoucheVerenigt: Raymond van Mourik (rvmourik@xs4all.nl) of Daan Lefebure (daan.lefebure@gmail.com).

 

Oudpapier inzamelen?

Da’s heel normaal bij Cartouche!

Door de inzameling van oudpapier help je het milieu en het levert de club ook nog iets op! De container staat bij de fietsenstalling van het clubhuis. Spaar je oudpapier op, doe het in de container bij Cartouche en help je club!

 

Oudpapier in de container: #DasHeelNormaalBijCartouche

 

Businessclub Cartouche

Een initiatief voor ondernemende mensen! 

De Businessclub van Cartouche kijkt er enorm naar uit om vanaf september, met inachtneming van de maatregelen, de activiteiten weer te starten.

 

Wil je je relatienetwerk versterken, je naamsbekendheid vergroten, je maatschappelijke betrokkenheid tonen en Cartouche ondersteunen? Word lid! 

 

Meld je nu alvast aan als lid voor het komende jaar dat we in september weer hopen te starten en ondersteun tegelijkertijd Cartouche.

Een bedrijfslidmaatschap kost 349 euro excl. btw per jaar. Lid worden als privépersoon kan natuurlijk ook en kost 249 euro incl. btw per jaar.

 

Meer informatie en aanmelden kan via info@businessclubcartouche.nl

Graag tot september!

 

Trimhockey al jaren een groot succes!

Ruimte voor nieuwe enthousiastelingen

Trimhockey is een leuke en laagdrempelige vorm van hockey waarbij gezelligheid en plezier vooropstaan. Zowel mannen als vrouwen vanaf 30 zijn van harte welkom.

 

Trimhockey is bijna het hele jaar buiten en is er geen verplichting om iedere week te verschijnen. Ideaal te combineren met een jong gezin en/of drukke baan! Ervaring en conditie zijn niet vereist; er doen zowel ervaren hockeyers als beginners mee en zowel marathonlopers als mensen die willen beginnen met het opbouwen van hun conditie. 

 

Trainingen zijn op doordeweekse avonden of op zondagochtend. Je traint op een vaste dag en maakt deel uit van het team. Trainingen worden door een vaste trainer verzorgd en als je het leuk vindt kun je meedoen aan de trimhockeycompetitie. Na de trainingen en wedstrijden ben je met je team van harte welkom voor een drankje aan de bar. Trimhockeyers zijn altijd in voor een feestje.

 

Is trimhockey iets voor jou? Meld je dan aan via het formulier op de website.  Eerst een keer meetrainen? Mail dan naar trimhockey@hc-cartouche.nl.   

 

 

Onze hoofdsponsoren

Van Ruysdaellaan 3a, Leidschendam

Veurselaan 107, Voorburg
nieuwsbrief@hc-cartouche.nl
www.hc-cartouche.nl

Tips voor de volgende nieuwsbrief? Stuur een mail naar de Communicatie Commissie
Ik wil deze nieuwsbrieven niet meer ontvangen (Afmelden
)