THAT'S MAIL IN EEN NIEUW JASJE ; MEGA UPGRADE

Beste Klant, beste [VOORNAAM],

 

De afgelopen periode hebben wij bij That’s Mail! niet stilgezeten. Ons mailsysteem heeft namelijk een flinke opknapbeurt gekregen! We willen That’s Mail! hierdoor nog makkelijker, overzichtelijker maken en hebben allerlei nieuwe grafieken en kleuren toegevoegd. 


En dat is nog lang niet alles. Onze grootste en nieuwste upgrade tot nu toe is een uitbreiding van That’s Mail! met een berg aan nieuwe CRM-functionaliteiten. 


Dagelijks spreken wij ondernemers die tegen problemen aanlopen met hun CRM-systeem. Wat wij vaak horen is dat het systeem dat zij gebruiken veel te complex is, te duur is, te veel onnodige functionaliteiten bevat of te wensen overlaat op gebied van support. 

 

Persoonlijk heb ik (Kevin) als (startende) ondernemer deze zaken ook als zeer frustrerend ervaren. Ik begrijp deze frustraties, irritaties en problemen als geen ander. Vandaar dat wij ons eigen CRM-systeem gebouwd hebben. Een CRM-systeem voor de ondernemer.  

DATUM UPGRADE:  VANDAAG!

Wat verandert er voor jou?

Met jouw huidige pakket kun je natuurlijk gewoon dezelfde dingen blijven doen, die je nu al doet, alleen dan beter, sneller en mooier! En dat kost je niets extra's! Je logt alleen in via een andere URL, namelijk app.thatscrm.nl.

 

En wil je liever met het huidige systeem blijven werken, ook geen probleem! Voorlopig houden we die ook in de lucht!

Klik hier om in te loggen op app.thatscrm.nl

Als gewaardeerde klant, zijn we natuurlijk heel erg benieuwd wat jij van onze CRM-functionaliteiten vindt. Wij kunnen ons heel goed voorstellen dat je graag het maximale uit jouw klantrelaties wilt halen en meer overzicht wilt in jouw bedrijfsactiviteiten.


We horen het dan ook graag als jij interesse hebt in de nieuwe CRM-functionaliteiten.

 

Wat betreft de prijzen, is het heel overzichtelijk. Jij hebt als That’s Mail-klant de keuze uit twee pakketten:

1. UPGRADE LITE (9,50 euro extra per maand)

Deze upgrade is perfect voor de starter op gebied van het beheren van klantrelaties en structureren van de bedrijfsactiviteiten. Wil je geen dingen meer vergeten en je kunnen richten op hetgeen dat er echt toe doet: ondernemen? Met dit pakket ga je direct goed van start. In That’s CRM! kun je eenvoudig alle gegevens van jouw relaties opslaan, taken bijhouden en notities opschrijven. Zo heb je een helder overzicht en vergeet jij niets meer! 

 

2. UPGRADE BASIS (19,50 euro extra per maand)

Met deze upgrade kies je voor een gestructureerde basis voor onder andere al jouw salesactiviteiten. Breng eenvoudig jouw sales funnel in kaart en zie in één oogopslag wat je met iemand hebt besproken of waar jullie gebleven waren in het gesprek. Je kunt offertes uploaden, notities bij gesprekspartners maken en efficiënter toewerken naar het maken van deals! Uiteraard kun je ook gebruik maken van alle genoemde functionaliteiten van ‘UPGRADE LITE’. 

We horen graag waar jij voor kiest! Je kunt ons gewoon een mailtje sturen of bellen om aan te geven welk pakket je graag zou willen.


Natuurlijk kun je er ook voor kiezen om jouw pakket te laten zoals het is. In dat geval zullen wij geen extra vergoeding rekenen bovenop jouw huidige pakketkosten. Hiervoor hoef je niets te doen.

 

Meer info over That's CRM! 

 

That’s CRM! is een perfecte aanvulling op het huidige e-mailmarketingsysteem That’s Mail!. Ondernemers kunnen eenvoudig gegevens opslaan in het CRM-systeem om hun dossiervorming overzichtelijker en efficiënter in te richten. 

Daarnaast kunnen salesgesprekken concreet bijgehouden worden in een helder overzicht, offertes structureren, notities maken, taken en reminders instellen en als kers op de taart, kun je met een paar drukken op de knop een nieuwsbrief opmaken en versturen naar (een deel van) jouw database.


En zoals je natuurlijk van ons gewend bent, staat ons Nederlandse supportteam klaar om jou telefonisch, via WhatsApp of via e-mail te voorzien van deskundig advies bij vragen, problemen en suggesties. Geen ingewikkelde, langdurende supporttickets of een onbereikbare supportafdeling met een onpersoonlijk advies. Wel zo makkelijk en prettig, toch?

Meer lezen

 

Wil jij meer halen uit je huidige klantenbestand of nieuwe klanten werven met behulp van e-mailmarketing? That’s Mail! is dé tool op het gebied van e-mailmarketing!

Waarom That's Mail?

Afmelden